Jump to content

vonmcm

Members
  • Content count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About vonmcm

  • Rank
    Newbie
  1. Hi, We are currently facing an issue where employee role users are unable to save their request tickets because they are getting an error "AHD05807:One or more Properties require value". There are 25 properties in the Request Area but only 23 properties are visible only which is why they are unable to save the request. I know that by default it should only show 0-22 properties but I've tried to modify the detail_cr.htmpl file and added 2 more lines like below: <PDM_IF "" != "$args.prop25.id"> document.writeln('<tr>'); document.writeln('<td valign=top>'); <PDM_IF 0 != $args.prop25.required> document.writeln('<span class=requiredlabeltext><label for="SET.prop25.value">' + <PDM_FMT ESC_STYLE=C>"$args.prop25.label"</PDM_FMT> + cfgIndRequired + '</label></span>'); <PDM_ELSE> document.writeln('<span class=labeltext><label for="SET.prop25.value">' + <PDM_FMT ESC_STYLE=C>"$args.prop25.label"</PDM_FMT> + '</label></span>'); </PDM_IF> document.writeln('</td>'); document.writeln('<td valign=top>'); document.writeln("<input name='SET.prop25.value' id='SET.prop25.value' tabindex=" + _dtl.tabIndex + " value='" + <PDM_FMT ESC_STYLE=C>'$args.prop25.value'</PDM_FMT> + "'>"); document.writeln('</td>'); but still nothing is changed even after running pdm_webcache. Have anyone tried to increase the max properties visible on employee role? or am I missing something still? Thank you!
  2. Text API Interface Attachment Issue

    Thanks cdjt for the response! I've tried already the reverse slash before and just tried the double slash now but still no success.
  3. Hi Everyone, I'm currently trying to create a Request ticket using text api command, but i have to add an attachment on the ticket. I was successful in creating the tickets but every time I do so I'm getting an error with my attachment. C:\Users\vmontano\Desktop>pdm_text_cmd -f test1.txt -u ServiceDesk -t REQUEST AHD58021:Successfully Created Request 916315. AHD52001:Problem occurred trying to attach file , see log for details. Original Input: %PRIORITY=5 %DESCRIPTION=Testing with atachment %SUMMARY=Testing whether it works or not %LOg= This should work now %GROUP=TEST %ATTACHMENT=C:\Users\vmontano\Desktop\QUERY.txt %FROM_USERID=ServiceDesk Here's what the log says: 02/20 06:44:29.81 XXXXXXX spelsrvr 5516 ERROR text_api.spl 347 tapi_add_attachment() Unable to locate repository. Cannot add attachments. I made sure that the path I use for my attachment is correct and existing, or are there any specific directory the command can only take an attachment from?.
×